Uncategorized

Várólista csökkentés 2019

va_ro_lista.pngÉvek óta figyelemmel követem másoknál a Várólista csökkentést, de eddig még sosem jelentkeztem. Egyrészt, nem szerettem volna kényszernek érezni az olvasást, másrészt pedig féltem, hogy elbukom, de idén – látva az évek óta olvasatlan könyvek alatt rogyadozó polcomat – arra jutottam, hogy ha elbukom is, legalább tuti olvasok valamit a listáról és még az is jobb, mint a semmi (a kényszer meg mindenképp jelen van egy kicsit, ha az ember blogolásra adja a fejét). A kihívás részleteiről ITT olvashattok.

varolista2019-300x300.jpgSzóval napokig vacilláltam, de végül az utolsó előtti pillanatban összeraktam a listámat, és valljuk be, elég jó könyvek kerültek rá, nem is értem ezek még miért nem kerültek sorra. Volt néhány szabály is a listát illetően: csak olyan könyvek kerülhettek fel, amik 2018 előtt jelentek meg és legalább egy éve várnak elolvasásra. Újraolvasás nem ér. Az én választott könyveim közül a „legfiatalabbakat” tavaly karácsonyra kaptam, a többi már évek óta megvan. A fényességeket és A titkos történetet egyszer már elkezdtem, de sajnos félbemaradtak. Remek ötlet volt egyébként egy 1000+ oldalas könyvet beválogatni, de mindegy… 😀 Íme a piszkos tizenkettő:

Csináltam egy alternatív listát is, ha esetleg valamihez mégsem lenne kedvem a fentiek közül. Itt is tizenkettőt lehetett megadni, de én beérem héttel, ennyiből már bőven lehet variálni: 

Remélem sikerrel járok, de annak is örülni fogok, ha csak a fele kipipálódik. Drukkoljatok!