Uncategorized

MAGYAR KÖNYVES SUBSCRIPTION BOX A LÁTHATÁRON!

book-a-sloth-club.pngBizonyára hallottatok már a külföldön nagy népszerűségnek örvendő könyves, úgynevezett subscription boxokról, magyarul a könyves meglepetés dobozokról. Bevallom, nekem nagyon tetszenek, gyakran el is gondolkodtam a rendelésen, azonban a dobozok sem olcsóak, hát még ha hozzáadjuk a postaköltséget, szóval inkább hagytam az egészet. Nemrég érkezett azonban a hír, hogy Magyarországon is elindul egy ilyen szolgáltatás, méghozzá a Book a Sloth Club jóvoltából. Mondanom sem kell, hogy mennyire kíváncsi vagyok!

Az első doboz novemberben érkezik, amit megelőz majd egy úgynevezett minta doboz, amit néhány blogger és vlogger fog megkapni és véleményezni. Ez abban segít majd, hogy a lehető legjobb szolgáltatást tudja nyújtani a Book a Sloth Club a vásárlóknak. Minden doboz tematikus lesz, tehát egy téma köré épül fel a tartalom. Novemberben ez a “Siker” lesz. Apropó, tartalom! A könyv mellett (ami YA vagy Fantasy témájú lesz), minimum három olvasással, könyvekkel kapcsolatos meglepetést fog még tartalmazni a doboz, amelyhez magyar kézművesek, grafikusok munkáit fogják használni.

A készlet limitált lesz, az első dobozból mindössze 100 darab készül, úgyhogy gyorsnak kell lennie annak, aki meg szeretné kaparintani magának. Mivel ez egy subscription box, így lehetőség lesz 1, 3, 6 és 12 hónapos előfizetésre, de egyelőre nem a külföldön bevett gyakorlat szerinti, automatikusan ismétlődő előfizetési formát vezetik be, tehát ha lejár például a három hónapos előfizetésünk, akkor nem újul meg kérdés nélkül újabb három hónapra. Fizetni PayPallal vagy bankkártyával, illetve előreutalással lehet majd.

Az első dobozokra elindult már az előregisztráció, ami október 6-ig tart. Ez semmilyen kötelezettséggel nem jár, mindössze segít felmérni a doboz iránti érdeklődést, illetve a feliratkozók azonnal értesülnek a fejleményekről és ingyen dobozokat is sorsolnak közöttük.
Előregisztrálni itt tudtok: http://www.bookasloth.club

Egyelőre ennyi az, amit tudni lehet, szerintem nagyon izgalmas dolog kezdetén vagyunk és remélem, hogy sikeres lesz a dolog, mert nagy szükség volt már itthon is egy ilyen szolgáltatásra. Ha szeretnél folyamatosan képben maradni a Book a Sloth Clubbal kapcsolaban, akkor kövesd őket az alábbi közösségi média felületeken:
Facebook: https://www.facebook.com/bookaslothclub Instagram: https://www.instagram.com/bookaslothclub/ Twitter: https://twitter.com/bookaslothclub/

Végetetül pedig néhány kép a kedvenc külföldi könyves dobozaimról, remélem, hogy itthon is hasonló jóra számíthatunk! 🙂

könyveskollázs Forrás: fairyloot.com, owlcrate.com, whimsifybox.com, @litjoycrate, @thebookishbox