Egyéb

BOOK A SLOTH CLUB – MIT REJTETT A FEBRUÁRI ANGOL DOBOZ?

Nemrég Rep Search-öt hirdetett a Book a Sloth Club az Instagramon, én pedig voltam olyan szerencsés, hogy kiválasztottak, így három hónapig egyike lehetek annak a nyolc bookstagrammernek, akik bemutatják a dobozokat. Nagyon örültem a lehetőségnek, főleg azért, mert az angol csomagot sikerült megcsípni. Szeretnék többet olvasni angolul, de általában győzedelmeskedik felettem a kényelem és inkább magyar nyelvű könyvet válaszok. Az angol doboznak hála viszont hozzájuthatunk a legnépszerűbb angol újdonságokhoz, és így már tutira ráveszem majd magam az idegen nyelven való olvasásra.

DSC_2523A februári, egyúttal első angol csomag témája a Deception & Mortality volt és ez alapján nagyjából 98%-os tippem volt a dobozban rejlő könyv címére. Bejött. Sőt, a jövő havi dobozra is van ötletem, és nagyon, nagyon örülnék, ha az lenne benne, amire gondolok. Na de térjünk vissza a februári csomagra, mutatom is a tartalmát:

  • Holly Black – The Cruel Prince
  • Üzenet a szerzőtől
  • Könyvszatyor
  • Dementoros bögre Expecto Patronum felirattal 
  • Prince Cardan gyertya (vanília, szilva és pézsma illatú)
  • The Cruel Prince könyvjelző
  • Lajháros mágneses könyvjelző (2db)
  • Tündérporos nyaklánc

DSC_2532

DSC_2559

És akkor röviden a véleményem. A könyv tényleg nem volt meglepetés, a téma címéből és az aktuális külföldi hype-ból simán ki lehetett következtetni, hogy ez  lesz a csomagban. Nem ez a kedvenc témám, de biztosan el fogom olvasni, mert érdekel. Gyönyörű kiadás, kívül-belül csodaszép. A hozzá tartozó könyvjelző is szép, de főleg praktikus, az írónő üzenete pedig ad egy kis pluszt az egészhez. Itt kell megjegyeznem, hogy mennyit fejlődött a BASC grafikai szempontból. Tudom, hogy ezt sokan róták fel nekik, de most már sem a spoiler card, sem a szerzői üzenet nem kispályás, hanem profi munka. Nemsokára pedig maga a doboz külseje is megújul, a BASC Facebook csoportjában lehet még szavazni a három lehetséges jelöltre.
A gyertya az egyik kedvencem a dobozból,  nagyon finom illatú és mutatós darab, csak olyan picike � Én teljes mellszélességgel támogatom ezt a gyertya-dolgot, felőlem minden dobozban lehetne, annyira imádom őket.

DSC_2540

A könyvszatyor… Hát úristen, mennyire zseniális találmány és hogyhogy nem volt még ilyenem?! Igen, a könyvszatyor vagy szütyő vagy zsák, vagy nevezze mindenki aminek akarja, szóval ez a kedvencem a dobozból. Nagyon szép és minőségi munka, a mintája pedig különösen közel áll a szívemhez, imádom az újságmintás dolgokat.
A mágneses könyvjelzőknek is örülök, még a próbadobozból került hozzám egy tappancsos, és azóta is imádom csattogtatni olvasás közben, most legalább van utánpótlás. A bögre is tetszik, bár jobban örültem volna, ha valami más minta kerül rá, de végülis semmi bajom a dementorokkal. Itt a grafika egy kicsit gyenge minőségűre sikerült. A nyakláncot őszintén szólva nem tudom hova tenni, szerintem a megrendelők átlagéletkora több, mint 7 év és efölött tényleg nem tudom, hogy ki hordana ilyen. Jó, persze ki lehet tenni dísznek, de inkább nem.

DSC_2554

Összességében nekem nagyon tetszik az első angol BASC doboz, megkockáztatom, hogy jobban sikerült, mint a magyar kiadás (bár vérzik a szívem az unikornisos párnahuzatért).

DSC_2578

Ha kedvet kaptatok és ti is kipróbálnátok ezt a könyves meglepi-élményt, akkor a SZOFISZTIKALT20 kuponkóddal 20% kedvezményt kaptok az első rendelésetekből.
ITT tudtok rendelni.