Egyéb

Book a Sloth Club | Mi volt a márciusi angol dobozban?

Egy szempillantás alatt eltelt egy hónap az előző a BASC doboz érkezése óta, úgyhogy reggel már csengetett is a postakocsis fiú a márciusi angol kiadással a kezében. A hónap témája az Alice in Wonderland volt, és valljuk be, ez igencsak izgalmas lehetőségeket nyújtott a doboz összeállítását illetően. A továbbiakban spoiler és sok kép következik, úgyhogy mindenki csak saját felelősségre olvasson tovább!

DSC_2812A könyvön kívül ezúttal nyolcféle apróság került még a dobozba, egytől-egyig az Alíz Csodaországban tematikáján alapulva. A könyv kiléte szerintem megint elég egyértelmű volt (vagy csak szerettem volna, hogy az legyen), de mindegy is, mert nagyon, nagyon örülök neki, hogy ezúttal is bejött a tippem.
No, de lássuk is, hogy mi volt a dobozban:

– Illusztrált teásdoboz, benne fekete tea  – New English Tea
– Ehető, kivágható kártya formájú süti/torta dekor
– Kulcs alakú charm – 2 db
– Cheshire Cat nyaklánc
– Mini álomfogó – Linda kreatív kuckója
– Színes ceruzák
– Színező könyv
– Képeslap Alíz Csodaországban illusztrációval
– Melissa Albert – The Hazel Wood

DSC_2839

DSC_2856

cof

DSC_2860

edf

DSC_2878

cofcof

cof

cof

cof

Szerintem ez megint egy elég erős doboz lett, a kedvencem egyértelműen a könyv és a tea, de a charm és a nyaklánc is nagyon tetszik. Az ehető kártya egy kicsit megzavart, bevallom én percekig azt hittem, hogy matrica, és csak a spoiler kártya segítségével jöttem rá, hogy ez mi, de még így is utána kellett néznem. Pár éve a fél világgal egyetemben engem is elkapott a színezési láz. Igaz, hogy már lecsillapodott a lelkesedésem, de egyszer még jól jöhet a színező könyv. Színes ceruza meg mindig jó, ha van kéznél. A mini álomfogót is kiteszem majd, és most a képeslap is nagyon tetszik, úgyhogy tényleg elégedett vagyok a márciusi dobozzal. Viszont láttam a magyar kiadást is, és azt kell mondanom, hogy az talán még egy fokkal jobb lett, mint az angol.
Azt tudtátok, hogy májustól lesz felnőtteknek szóló doboz is? Nagyon kíváncsi leszek rá, mert sokszor mondtam már, hogy a YA nem az én világom, viszont egy jófajta sci-fi, fantasy vagy thriller bármikor jöhet. Emellett már kapható az első fandom doboz is.
Március 10-én pedig indul az áprilisi rendelés. A magyar doboz témája a Gondolatspirál (és egy borzasztóan népszerű író ropogós, új könyve lesz benne), az angol téma pedig Magic and Diviners (itt is van tippem a könyvre).

Ha rendelnétek, akkor ITT tehetitek meg.